Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je Ruski čovek,posvećeni hrišćanin i istrajni borac protiv islamizma,fašizma,komunizma i drugih pošasti sveta.. Da li će uspeti? Videćemo..
Ovakve budaletine i jesu politicari, te dobivaju najveci broj glasova. Od velike Amerike do male Bosne ima ih takvih na bacanje.
Nevjerovatno da Amerikanci izaberu ovakvog presjednika.Da nesto nije u redu bilo je sumnjivo kad su izabrali Busa mladjeg,ali su definitivno otisli 3 p.m kad su izabrali narandzastog.
Cita li se kad???? Nisu ga Amerikanci izabrali, nego Rusija.
1. on je pobijedio za dlaku 2. u americi kao i svugdje imas 30% cistih idiota 3. republikanci su jako ozbiljni i gledaju samo krajnji cilj. znaju da je idiot ali, ce im postaviti njihove ustavne sudije i smanjiti porez 4. mnogi koji su glasli za njega shvataju da je idiot ali su htjeli malo da prodrmaju stvari i ja nisam mogao vjerovati ali kad sve ovo zbrojis vidis kako je moguce da se i ovakvo cudo desi.
Amerika je otisla u Honduras.
Ja mislim da si ti najveći adut u rukama demokrata
Ovaj Trump je 100% podvojena licnost. Danas jedno, sutra drugo.
Moj Trumpe smijaće ti se i djeca ! Ko da ti Tweeter account vodi Rajko Wasich ! :)
Melanija donijela kakav virus s Balkana, napraviše od institcije predsjednika, instituciju za trollanje, muppet show.
ovo ni ćamilova djeca ne bi slušala
LAKO SE NJEMU ZAJEBAVAT.
Prebaci im lopticu na njihov teren. Samo njih nisu pogurali konju nego tebe da s tom ludom glavom midlis da mozes pokoriti i poniziti citav svijet.
Pa zar jos uvijek neko vjeruje da narod izabere predsjednika pa i Amerike
Ako izdrzi Tramp ovu neprijateljsku harangu od strane demokrata do izbora, na izborima ce imati apsolutnu podrsku biraca iako svi mediji koji su u vlasnistvu globalista ne prekidaju da plasiraju lazi i optuzbe od jutra do sutra.
A jes' ovih dana kiša mlatila ko nikad. Morat čemo i krompir uvoziti
A kod nas u danskoj nema kise dva mjeseca skoro. Ko u serengetiju, sve pozujetlo. Daj nam Boze vode.
Kod ovog Trumpa j... lud zbunjenog