Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump ne glumi da je crnac ko mi Bosnje. Meni nije jasno koliko Bosna treba da se opljacka i unisti dok mi ne uvedemo MUSLIMANSKI BAN.
Rat unutar SAD a,aBd a!
bolestan covjek. a svi oni koji su glasali za njega da "posalju poruku" iako su bili svjesni da je covjek bolestan.....nezna sta da kazem. nadam se da nece sjebati najbolju zemlju na svijetu nekim svojim djecijim potezom. ali 4god je jako puno vremena.
OVO MI JE TUGA I JAD OD POLITIKE JEDNE SVJETSKE SILE.OVO NJEGOVO PONASANJE I GUBLJENJE U VREMENU I PROSTORU MI SVE VISE LICI NA JEDNOG POLITICKOG NEZNALCA KOJI VISE NE NALAZI NI SAMOG SEBE A KAMO LI STA DRUGO
Biti savjetnik Trumpu ? Eh to je prava MISSION IMPOSIBLE ! A kako Melanije uspjeva da mu bude supruga, eh vi neznate da supermen može biti samo ženskog roda !
Ameri čudan narod
Vidi mu se na faci da se okahrio.😟
Na kraju ce dati otkaz samome sebi!
ljudi u foteljama daju otkaze eee dje bosna a dje USA