Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ga nece hercika maznuti da se ameri oslobode od budale
@MAGA2020 Konjusina , nemoralna I nenormalna.
Idi iza coska i upucaj se.
Gledaj pavijana.
prepade me ova faca na sabahu....
Trump je veliki gospodin. Ja sam Bošnjak iz Hadžića al ljubim Trupmu ruku i svako jutro dovim za ovog moćnog čovjeka zlatne kose. I on voli Saudijsku Arabiju našu bošnjačku pradomovinu.
Ti si neki plaćeni smetljar ili jednostavno mrzitelj Islama i Muslimana Bošnjaka, plaćena protuha koja ponešto zna o Muslimanima i onda to prepakuje kao negativno i nazadno mišljenje Bošnjaka Muslimana i na taj način kod neukih ljudi koji ne prepoznaju takve kao što si ti pokušavaju stvoriti negativnu sliku o Islamu i Bošnjacima. Ukratko jedi svoj osnovni proizvod.