Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji je karijeru izgradio na poricanju znanstveno dokazanog globalnog zatopljavanja tako postade prvi savremeni predsjednik SAD-a koji je napustio svoju rezidenciju zbog vrućine.
@Ninoslav Nije mu jos nijedan objekat nastradao od nevremena,on je kao balavac,Katrina u new orleansu je prespavao
@Ninoslav Kad je bio propalitet,nijedna americka banka mu nije pomogla osim njemacke a onda sad puca i napada iste,gnjida.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad uđeš u menopauzu pa ti ništa ne odgovara.
Ako zbilja nije prije bilo toplije kako to da je engleska imala vinograde i uzgajala agrume u srednjem vijeku. Postoje dokazi za to. Inklinacijska struja pacifika tu igra ulogu, unazad par godina se u Sarajevu nije moglo navecer u sorcu bit ni u julu, dok je ova godina toplija.
Predsjednika bira narod i trebao bi se tako ponasati i zivjeti,ali ovo je dalabu.
fola klima. ode cojk u odmaraliste igrat golfa.pisaj po sirotinji
Razmaženo derle.
Dajte mu ventilator
Koće starcu ugoditi
Svi su krivi samo nije globalno zatopljenje.
Bravo, gospodin čovjek. Ako ne valja u Bijeloj kući klima onda gdje valja ?
vela havlle
Obama najnesposobniji predsjednik USA, ikada..