Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivamo mi svi redom, nas sedam milijardi, da sjasete sa ledja cijelog svijeta i odjebete jednom zauvijek !!
Poznati širitelji demokratije! U 239 godina postojanja - SAD su bile u ratu čak 222 godine. Ukupno je samo 17 godina američke povijesti prošlo bez većih ratova.
Nije valjda odlika americke demokratije da se na izborima legalno izabrani predsjednik otjera s vlasti :)
Saudijska Arabija 112 miliona barela nafte, Venecuela 350 miliona barela nafte = eto Rusa eto Amerikanaca a narod pod zemlju
Kome vi obnavljate "slobodu", tom' se dobro ne pise...sami se o sebi zabavili dabogda
Natjeraj ih?!
Hebem ti majku fasisticku
Ne volim rusiju kad podrzava srbiju protiv nas, volim ameriku Ne volim ameriku kad žele da budu svugdje glavni, volim rusiju Za zivjeti uvijek bi izabro ameriku ispred rusije
Sravni je sa zemljom ,korupcija i kriminalitet uništava poštenje i bolji zivot
Moje ime je Darci Lyne. Ovo je vrlo sretan dan u mom životu zahvaljujući pomoći koju mi ​​je pružio dr. Nosakhare da mi pomogne da povratim svog bivšeg muža njegovom čarolijom ljubavi i magije. KONTAKT   -Email- [email protected]   Whats-app: +2349083639501 Želiš li svog bivšeg povratnika? želite ljubavnu čaroliju za novog ljubavnika? Rješenje problema bez djece? rješenje bolesti i bolesti tijela
Nakon novog svjetskog poretka sad stize jos noviji sto znaci da je ovaj prethodni napravio nevidjena zla pa je red i moranje, da se od sad malo ukljuce i rusi kao i kinezi u savezu sa turcima za koje je CIA imala isti scenario kao za Irak.
Rusija i USA najveci saveznici a lijepe predstave prave za široke glupe mase. Glume dobar i loš policajac fazon al na kraju je rezultan uništena zemlja i opljačkana u svakom smislu.
Jeli on to stvarno misli da Rusi slušaju šta on govori a ha ha ha.Većeg glupana u istoriji Američkih predsjednika Amerika nije imala.
ahahahahaha ... malo se proderi da te putin bolje cuje.. sad ce oni izaci sad ...
Ameri rade ono sto vec rade decenijama. Pokusavaju, pod krinkom demokratije i slobode gradjana,da postave marionetske vlade zarad sopstvene dominacije.