Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zove ga a zabranijo muslimanima da udžu uameriku. Mahmuta če odma uhitit na aerdromu
mozda ga zato i zove da ga uhapsi
Priča se da je Bakira u revizorskoj avanturi jedino podržao Trump, neki tvrde radi zajedničke vjere u "alternativne činjenice", a neki radi ljubavi ka istoj knjizi "50 nijansi riđe" (similis simili gaudet - riđi se riđanu raduje)
@bankarxxx Imaće Bakir prilike i za tu vrstu aktivnosti, ali ne sa mnom, već sa stranačkim drugovima u zeničkom zatvoru.
Samo ludi milojko ne mere u USA😂
Kažu da je Trump izjavio da kad riješi problem Izraela i Palestine da će se baciti na teži slučaj - rješavanje izbora u Mostaru.
hahaha popravi mi jutro :D
Abaze, ovo ti je jedinstvena šansa da NARANČASTU ŽABOKREČINU izšaketaš na srijed bijele kuće pred kamerama. Kud mene ne pozove, makar ko vodoinstalatera da ga onim papagajkama preko labrnje...
@master forever Pa pročitaj to "mirovno riješenje" na koje ga on poziva, pa ćeš moj komentar skontat.