"SAD izražava saučešće"
1
Trump ponudio pomoć narodu Šri Lanke
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomoc se sporazumjeva sa prodajom oruzja uz popust od 15%
On terorizira pa onda nudi pomoc 😂
Terorizam, ako ga tako uopste mozemo i nazvati, jer po definiciji je to nesto sasvim drugo od ovog, finansiraju isti oni gdje se terorizam nikad ne desava, a tu su u prvom redu SAD, Izrael, Arabija, i sl... da se razumijemo, po neki ludak u SAD-u koji propuca 50ak djece u nekoj skoli, ne da nije terorizam nego se nikad nije ni desio. Mediji jebu, ne vade, primitivci puse pricu i tako u krug...
*awkward*
Trebao si to davno uraditi i probati sa svojim dpecijalnim sluzbama bilo sto od ovo preduprijediti a ne sad poslije ovakvog krvavog pira.
Jos kad bi Trump znao da Sri Lanka nije u Francuskoj.