Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolton je zidovski ultradesnicar i fasit!! Ovo je dobra vijest!
@Znameniti Neće bolji od njega doći.
@Znameniti Pa nemože biti jevrejski i fašist. Jel znate vi koliko je bošnjaka u drugom sv. ratu bilo na strani okupatora? Pa sa tim fašist malo laganije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iznevjerio kod talibana, propali pregovori. A Trump obećao povući vojsku iz Afganistana. Nema kod trumpa, ako nisi uspio letiš
Trump- GOSPODIN
Gledaj Hitlera jest ga Donald od*bao!
Noga u dupe
Noga u dupe
@Termiti, kako nemože biti jevrejin fašista? Pa danas nema okorjelijeg fašiste od Natanijahu-a, niti gore države u terorizmu od Izraela. Sve je moguće, u drugom svjetskom ratu Njemački narod ne samo vođe je napravio najveći zločin dvadesetog vijeka. Ali taj narod je doživio istinsku katarzu i sada je to najdemokratskija zemlja Evrope i najpoželjnija za nastanjivanje. Ovo je dobar primjer za naše komšije sa istoka.
Trump najavio susret s Rouhanijem na zasijedanju generalne skupstine UN-a. Sastanak je najavio Pompeo , prije 10 min na CNN-u.
Od tih sastanaka Amerikanaca sa bliskoistočnjacima ni meni ni mom vilajetu u kojem živim ne ide ni u džep ni iz džepa. Sastajali se ne sastajali, sankcionasali ili ne, napadali ne napadali, zaboli me ona stvar. Ne znam ko još troši vrijeme da čita ili sluša takve detaljne vijesti o nekim političkim sastancima li sankcijama zemalja koje ni izdaleka ne utiču na njegov život.
yeba.mene.drzava. BOLTON, RANG KATOLIKA RONHILA TRAKTOROVICA.
Mantis; KAD BKIR MORO NA BIRO, NEK IDE I BOLTON. HAJA
SUMSKA G. TVOREVINA NA APARATIMA, JEDVA DISE.
kak se veli - nema rata bez demokrata. Trump nece ratovati s bilo kim ali kad dodju demokrati - ima da plane planeta.
Ova budala je gora od Trumpa
Republikanci ne prave štetu Americi, oni prave štetu cijelom svijetu.
Kako to ... otpuštanjem ratnih huškača ili činjenicom da su nisu započeli nove ratove?
Nisam znao da su Obama i Hilari republikanci.
Garant ima nekog rodjaka pa da ga ubaci