Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokazite vise zube rusima jbali vas oni nemaju tehnike ni upola imaju 1 nosac aviona hahaha
e da hoce onog picovratana drobiti ubio je 500 hiljada ljudi
ogromna americka flota je pred sirijom a rusi su vec digli crnomorsku flotu,daj boze da ne dodje do direktnog sukoba jer smo svi ebali jeza u ledja
@maltaforever Ma, jok !
Istekla sumu 48 sata ultimatuma sto je dao a on se toga vise i nesjeca
Udri Trumpe sije po sijama,a narocito onog spiconju asada.Njega pokupite tamo u nekom sahtu,pa ga dovedite malo medju garonje domace.Nek' zazali sto je ikad bio preCjenik.
Izgleda da se Indijanske sjekirice spremaju ....
Sta ce se on skoncentrisati kad jedva sam do hale ode da se fokusira na sranj.e , vece budale od njega i Dodika doduse i el Baketa nevidjeh Tite mi milog :-)
@zero.cool On je predsjednik supersile, a ti ga porefiš sa guvernerom jedne provincije u Bosni ili 1/3 šefa jefne državice poput Bosne.
pigment kose mu presao u lice
Povuk'o vlage :-)
Zajebali su se dobro, nisu se nadali da će Rusija stati uz Siriju, milijarde su uložene da bi se opskrbili pobunjenici i uništila jedna zemlja koja nije htjela igrati po pravilima Zapada i Amerike. Napadi nervnim gasom su izvedeni u režiji pobunjenika koje su podržale SAD kako bi naveli svijet da pomisli da je Assad veći zločinac od njih. Ovo je rat između Rusije i Amerike koji se vodi na teritoriji treće zemlje.
Fokusirao si se ti davno samo ti nisu javili