Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupi BiH, trazio bi pare nazad za 7 dana
pomjerio je a nije otkazao posjet .... nasjeli ste opet na fake news demonkrata
pametna premijerka.mi nismo na prodaju.kratko,jasno.
Koja konjina, mogao bi sa laktašenkom u paru da budu jedna dobra konjska zaprega.
Kupi nas. Izbavi nas ove troglave azdahe, i gradi svoje nekretnine.
Šta mu reče za frizuru
Pa i treba otkazat. Vještica se arogantno ponijela, nije ni saslušala ponudu. Da je Bake vlasnik te divovske sante leda, prodao bi je za 2 milijarde sad pa sad. Od toga, pola bi uložio u infrstrukturne projekte, pola dao sirotinji. Ili ne?
Sace demokratija
Ko sve može biti predsjednik....
Moj Trump, da ti znas koliko se nasih drzavnih sluzbenica yebe sa matorim direktorima i politicarima, samo da bi negdje otputovale, slikale za facebook i instagram i naravno uzele inostranu dnevnicu, a ti otkazujes put.Cccc...
Nisam bas najbolji englez ali ja mislim da zeli pomjeriti a ne otkazati posjetu. Ljevicarski fake news usao i u Klix xD
Uskoro bi u medijima mogla Danska postat leglo terorizma i prijetnja Americi.
Sta reci o covjeku koji je od 1980 u bankrotu
Nije ni Americki san sto je nekad bio..
Ta nisu glubi ko rusi kad su prodali aljasku..
ma blento opaki, misli da za pare sve moze kupiti, kapitalista... to se tako nikad nije i nece raditi a pregovori se ne rade preko twita, vec godinama i puk se onda ubjedjuje kako je to najbolja opcija .. al ajd vrijeme twitera prolazi, a te dilove moze sklapati jos samo sa arapima..
Stize demokratija na grenland
Belje da su prodali. Ovako će im oteti.