Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlog odgadjanja veoma jasan. Sta pisu strane novine?Donald Trump hat seinen Außenminister Mike Pompeo angewiesen, vorerst nicht nach Nordkorea zu fliegen. Auch China nimmt der US-Präsident ins Visier.Kina ga ima u viziru.
Ostadoše samo Srbi da ih Trump *ebe.
Ne ide mu se
I Prlrpin naprasno otkazao redovnu psojetu Srpskoj ---Tokom juna 2017. godine, u komplesku Kusturičinog etno sela „Andrićgrad“ u Višegradu, Prilepin je održao nekoliko predavanja, koja nisu književne nego isključivo političke prirode. Među ostalim, na predavanjima je zagovarao pripajanje Republike Srpske "matici" Srbiji ko dijelova Ukrajine Rusiji. Evo ga očajava sa tvorcem izreke: Više volim i rusko hovno od američke torte ! https://www.youtube.com/watch?v=Kt54ffnd4_s
Kakva steta haha
Nataknuo ga debeljko 😂
Zasto Trump tamo baklave napravili za docek