Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Done u kongresu je ipak većina koju nemaš
Moglo bi se procijeniti, da je Vucic nakon duzeg vremena promijenio svoje stanoviste, ni tamo ni ovamo, a jasno je, da takvo do daljnjeg ne moze biti, niti postoji. Tako da je procijenio da bi ga saradnja sa Rusijom odvela u nezeljenom pravcu i primjetno je da je izbrao EU put, a ako je to vezano sa NATO, za sta se ne izjasnjava za javnost, onda se podrazumijeva.
Mislim da Vucic bas ne shvaca najbolje u kojem se Srbija trenutku nalazi i moglo bi mu se desit da objasnjava narodu zasto opet stoje u redu za kruh...
Kada pocnete gladat Trumpa kao businessmana a ne kao klasicnog politicara onda cete shvatit sta on zaista radi i zasto se ponasa kako se ponasa ;) Amerika je za trumpa jedna velika korporacija na cijem je celu on kao chief executive officer(CEO)...
@godFree ................
Neima pravo niko nicije da okupira, pa ni Rusija isto nije trebala, ne samo da okupira nego je prisvojila ukrajinski Krim, pozivajuci se na prava naroda na samopredjelenje, koje je Srbija zloupotrebila da bi stvarala veliku Srbiju.
Pozdrav Ivanu Generaliću.
U predizbornoj kampanji Tramp je operisao sa izjavama da Rusiju vidi kao prijateljsku zemlju, pa su ne samo slijedom takvih izjava i ovde, kao i po svijetu gdje god Amerika ima uticaj pravile razne pretpostavke za, za ili proti Trampa. Ali evo, konkretno po pitanju krize u BiH, Rusija je vazila kao nezaobilazan faktor i vrsila jak uticaj kojim se je kriza, nastavljala toliko dugo vremena.
Mislio Trumponja da ce mu Ameri dopustit da se licka sa putkom hehehe. idi na twitter govnaru zuti