Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ga suknu trampolino
1:0 za mr.Trump u ovom slucaju
Donald Trump nada slobodnog svijeta.
Jel ovo ona što su joj čizme deset milja?
Ono kad ga je Obama provaljivao ko posljednjeg luzera na gala veceri, a onda ovaj odlucio da bude predsjednik i uzme izbore niodakle :)))) to je najbolji revans ikad
Zalosno je uvidjeti koliko je neobrazovanih osoba na ovom portalu koji podrzavaju imbecila Trump-a. Kad vide kakav glupak moze biti predsjednik drzave i oni pomisle da kao glupaci imaju pravo na stav.
Trump joj silovao znanje. HAHAHHAHHA
Al Capone njemackog porijekla. Nisi ti u bijeloj kuci radi Obame nego zbog bijelih racista koji se boje za svoju dominaciju I samo su tebe cekali.
Ubice ih trumponja.
Obamina administracija je bila nevina 😂
I u pravu je :-)
Kopira Dodika sa seoskim mahalnjem. Žena ga naučila fazon ima Balkana. On je sunovrat bijele kuće. Obama nije mogao ni imati treći mandat, seljacino..
Trum je za Obamu kralj kraljeva
@gofrombalkan Frajer Republikanac čitav život, seosko mahalanje im je u krvi, al u pravu je sve što joj je rekao. Obama je lik koji je 3mj nakon što niko nije čuo za njeg dobio nobelovu nagradu za mir, a frajer pokrenuo više ratova nego svi predsjednici prije njega zajedno.
Trampe Srbine!
Vise vrrmena Tramponja po tviteru nego u stvarnom zivotu☺️
Ode on da igra i golf jako često (287 puta do sada). Ide samo na svoje terene naravno, tako da mu kapne koji miliončić sa strane.
@Admiral Biden i nema zivota,
e jes mu ga vikno
@oholiSDApljackasi, opet je slag`o, a da nije trepn`o.