Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump, imas moju podrsku. Sta ti treba vise na svijetu. :)
kako bi bio iznenadzen pola svijet ga kritikuje
ovaj laze gore nego Bakir, Dodik i svi nasi idioti zajedno. Znaci, snimljen kako nesto radi il govori, il napise tweet o necemu... sutra ga pritisnu, on bez grca na licu kaze "Ne, nisam ja to reko. Ja to nikad nisam reko." Sociopata najgore vrste, i patoloski lazov.
eh moj ti ... oni prate svoje ideje 5000 godina ... a ti si sad dosao i pricas ko rastimani klavir... vidjeces koja je to sila.
Ovo je pravi covik. Sad kad uvede zabranu muslimanima u usa...
slazem se... treba arapima, afrikancima i azijatskim muslimanima zabraniti ulazak u bilo koju uredjenu zemlju... a to kazem kao evropski musliman, koji zivi u evropskoj uniji i kojega je stid sta pojedinci ili one plemenske samoubilacke zajednice rade u ime jedne religije...
seljak