Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zločin bez presedana u režiji kriminalnog diktatorskog režima Saudijske Arabije i višedecenisjkog najbližeg saveznika SAD-a.
@adilMr I to ne kakvo ubistvo. Isjekli covjeka na komade. Pa to su praljudi. Samo po onom zakonu. Isjekao ti njega i tebe isjeci. Ukrao si nesto, sijeci ruku jarane. To je najbolji zakon. A cuj ovi otpustili dvojicu i eto hajd zdravo. Stoka je ovo nevidjena i podmukla. Ni I od Islama nema tamo.
Da mi je samo vidjeti kakva bi se frka i vriska digla da je kojim slučajem Turska ubila nekoga na takav način. Mislim da bi se pola europe i amerika diglo na demonstracije i svrgavanje terorističkog režima.
Nije Arabija ljudi vec BARBaaRIJA!!!
Kaznene mjere se nece sprovesti jer je to veliki saveznik USA! Koje licemjerstvo. Sa druge strane americki prest u Turskoj u kucnom pritvoru dok se ne zavrsi istraga, i odmah ekonomske sankcije/carine na sve i svasta. Lira pala za pola godine 40 % u odnosu na dolar. Ako imas dovoljno para - mozes raditi sta hoces!
Saudiju i zaljevske zemlje ne smije niko krivo pogledati i gotovo!
Kakav obračun? Ubili ga čim je ušao u konzulat. Proći će nekažnjeno 100%. To je velika amerika. Po slabima udaraju svakodnevno, a kad je nafta u pitanju, nema suprotstavljanja. Deal with it..
Mene samo interesuje gdje su ona silna svjetska udruzenja I asocijacije za prava novinara I Sloboda medija da osude ovaj vandalski cin ? Ha...amerika vam popapala jezik???
usa je zlo!
zivimo u vremenu i civilizaciji gdje je OK ubiti i ne odgovarati!!
posto je "PRAVO U SILI" gdje onaj koji ima silu ima i pravo, onda je i ISIL OK
Sankcije Saudiji kao i Rusiji? Nema sanse, money talks.Svijet u kojem zivimo je blago receno odvratan.
najbolje da zbog ovoga pojačaju sankcije Iranu ;)
poruka Trumpa. Sirotinjo i Bogu si teska! Ko ima para moze i da ubija.
Iran,Iran je kriv!!
America 1st. Tako je tramponja, a muslici neka se rokaju do mile volje, ti im valjaj oruzje.. . Win - win
eh kad bi neko razumio: one planet - one human race. može li ikako bez ubijanja? može li malo više nauke, sporta, umjetnosti? više hrane, više medicine?
zanimljivo u ovom slucaju bosnje podrzavaju saudiarabiju a protiv su erdoana...jos nisam cuo ni jednog bosnju da treba uvesti sankcije saudiarabiji....
@adilMr pa, koliko ih babo tajip pobi, a koliko ih zatvori? Ajajajajja
@adilMr ..znas li ti koliko je alija,ejup,silajdzic i ostala bosnjacka kamarila pobila svog naroda?....svojih vojnika...svojih oficira i generala???...pa sta?....bosnajci i dalje glasaju za njih....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AMATERSKI IZVEDENO UBISTVO- DZABA I PARE I NAFTA, NEZNATE NI DA UBIJETE KAKO TREBA????
@galaxygalaxy a i ti ne znas da pises , ne poznajes osnove sopstvenog jezika
Tram je ustvari rekao: Ne radi se to tako glupani.