Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nick520 upravo mi uze riječ iz usta! ko bi ovdje npr. mogao optužiti nekog sa vlasti i tražiti još da plati!?...E zato treba ići odavde, u Amwerici možeš tužiti svakog, pa i državu i predsjednika i dobiti na sudu,,. ovdje je to SF!
Racuna se da ce mu demokrati fingirati dvadesetak zena koje ce Trampa optuziti za nekakva silovanja
Nista bez Underwood-a.
hahaha, a za ovakvo stanje da ti Dodik i kompanija moze udariti samar, pljunti, psovati .... smo mi krivi i niko drugi. Suti i dalje na sve sto se desava, nemoj ucestvovat u sistemu budi uvijek lik "mi ne mozemo nista promijenit " i boli te tuki. Lijep poz
Opet ti demokrati.