Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisi gdje hoces, ako hoces i po asfaltu, koga boli ona stvar sta ti vise pises..Spremate opet nove krize i ratove zajedno sa bracom rusima..Koji su vam kao otpor u zajednickim koperacijama..Udri po bjedi i uzimaj resurse..Nestace resursa, klimatske promjene su katastrofalne, ljudi je sve vise, ovo ce negdje da pukne dobro šav je je vec napuknut, samo konac treba izvuci, samo ko ce prvi?????
Dosadan ko proljev
to mu i jeste najveci intelektualni domet,napisati prosto prosirenu recenicu na tviteru,sta reci za covjeka koji je rekao da je belgija grad i takav tokmak kao predsjednik
Pravi se budala da privuče pažnju, zna on vrlo dobro
@Nemanja2 poserem i tebe i bakira
Ima li ko od dodika skype da pricamo hahaha
Boli nas ko ti brani,i ovde na klix-u pola ih brlja pa mozes i ti jer si precjednik 😂😂
Trump voli generale
huso 💙