Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionisticke pudlice
Stid ga. A i treba da se stidi.😎
Trumpov zet je Jevrej, odnosno Ivankin muž. Šta mislite na čijoj su oni strani. Čak i bez toga u izraelskoj vladi je ogroman broj Zionista, jevrejskih nacionalno-religijskih fanatika koji vjeruju da im je Bog u Starom zavjetu ostavio Jerusalem. Zionisti se služe svim i svačim u svojim ciljevima, čak krivotvore i izmišljaju arheološke dokaze da bi opravdali Bibiliju i potvrdili kako su oni zakonski vlasnici čitavog tog područja.
Nemam ništa protiv Jevreja kao naroda, svaki narod ima svoje fanatike isto kao što Palestinci imaju svoje fanatike. Najpoštenije bi bilo napraviti dvije države, Izrael i Palestinu.
@Aljo82 To što ti tvrdiš da je najpoštenije 5x je nuđeno palestincima, 5x su odbili i 5x nakon ponude napali Izrael.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nemas ti deda muda da se tamo pojavis