Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek i Ameri imaju budalu. Zasto samo BIH.
Tek nas sada pocinju shvatati, a opet kazu koliko su sretni pa nemaju trojicu..
@marx1Oni imaju jednu budalu a mi tri😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
--- NA njegovom tweeter accountu upravo otkucava: Ako ne date da mi dođu prijatelji Putin i DOdik, ne trebate mi ni vi !! Bando jedna novinarska !
"Donald Trump će biti prvi američki predsjednik u posljednjih 36 godina koji će da propusti ovaj događaj. " a prekida stogodishnju tradiciju????
Evo najvećih izbornih vakifa američkim predsjendicima. NAftne kompoanije. Al one su prosjaci u uporedbi sa Dodikom ( 5 miliona KM godišnje) a šta je Putin priložio to su basnoslovne cifre ! https://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/thumb/f/f8/Donacije.png/422px-Donacije.png
Djikan.
U demokratskom društvu novinari bi se udružili i bojkotovali svaku njegovu konferenciju za štampu. Koliko je Amerika demokratsko društvo ili interesna sfera korporacija vrijeme će pokazati.
Prekida stogodisnju tradiciju okupljanja najgorih dupelizaca i poltroncina na svijetu. Rezimskih novinara i vasingtonske politicke elite koji se naizmjenicno uvlace jedni drugima u dupe. I nije dozvolio da New York Times, L.A. Times, BBC i Guardian prisustvuju konferenciji za stampu. Samo sa ova dva simbolicna poteza uradio je vise za americki narod nego ona bitanga za 8 godina.
Ooooo gdje si demorata nisam te prepoznao hihihihihihiji
@buhtla sale je moralna vertikala na portalu a coban u zivotu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izabrali su ga sad neka trpe .Nek vide kako je kod nas 20 godina.
Cim se zavadi sa medijima, popusio je
Totalni ludak i primitivac, amerikanci eto vam ga!!
Stedi covjek ne razbacuje se kao prethodnici pa ako nista bar na sebi ili mu jelovnik ne dopada😂
Nema odgovore na njihova pitanja.
komedija se nastavlja
Dobar Memo dobar
Predsjednik koji vraća ameriku na pravi kolosijek.
Otiso si sarmu probo nisi..