Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam nista o velikom zidu, al cijepam drva, 5 KM metar...
Ima i u BiH Donalde jedan zid da se izgradi! Sarajevo uskoro pogranični grad!
@JFK101: Brčko Republika, pa se vi iz banjalučke kotline slikajte. Ili pitajte 'Rvate morel preko njioovoga do majke Srbije (more al na traktoru).
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Da budem iskren bio sam skeptičan od početka njegove kampanje. Ako zaista održi sva predizborna obećanja, medju kojima je i ono o nemešanju u unutrašnja pitanja drugih država, onda je on pozitivna promena na političkoj sceni SAD.
mexe crnčad muslimani srbi na haparati mma hahahaah
da .. i to znaci da amerika vise nece gurati bosnjake u bosni.. sami se dogovorite.. nema privilegija
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Zid nije tu da zaustavi ulazak Meksikanaca već da doprinese "kontroliranom ulasku" ilegalnih imigranata jer Trump zna da se čitava agrikulturna ekonomija USA zasniva na jeftinoj radnoj snazi Meksikanca koji za berbu voća primaju 1$/hr dok je ja mislim zakonski minimum 5.25$/hr. Dakle ilegalni imigrant održava domaći proizvod konkurentnim a tu nije riječ samo o agrikulturi već o mnogim zanimanjima koja bijelci ne žele obavljati. Ilegalni imigrant je izgradio USA.
nikad se ovo nece napraviti, to je jedna investicija koje se ne moze isplatiti.. osim ako ne uvede porez na drogu i trgovinu ljudima... pa da ostvari prihod
Od cega ce ga izgraditi?! I on pomahnitao,a tek je na pocetku.cc
http://poslovnisvijet.ba/video-prava-prica-o-trumpovom-bogatstvu/
Mislim da bi se problem izbjeglica u svijetu efikasnije rijesio ukoliko bi US pokusale sanirati svoj dug razvojem vlastite ekonomije, te radije porastom izvoza vlastitih viskova proizvodnje umjesto viska "demokratije", potom saradnjom, a ne pljackanjem svijeta, Arabskih, Africkih i juzno Americkih zemalja. Osim toga, ponavljam ono sto su drugi komentatori vec pomenuli, umjesto zida dobicete tunele. Dakle, problem se nece rjesiti saniranjem posljedica sustavne pljacke svijeta.
To jarane zabrani toj gamadi da se seta granicom kad hoce i kako hoce
Ne kazu dzaba da su bosanci glupi, jer u komentarima vidim da podrzavaju gluperdu kakva je Trumptard
Kod nas bi kostao 140 milijardi
bili pustio kakvu dobru mexikanku da predje granicu
nije to za meksikance to je da 'merikanci ne mogu pobjeći kad nastupi kriza.
A što da ne? Je li granica ili nije? Poznajući Trumpa, ne bi me čudilo i da Meksiko plati. Ne otvorenao, naravno, da sačuva obraz.
Treba li irgeta
Amerikanci moraju biti bas ludi ako ovo odobre a Trump mora bit jos ludji ako misli da ce Meksikanci ovo platit hahah
Kineski zid nije mogao da zaustavi navale varvara. Šta Tramp misli postići sa tim zidom? Zid se uvijek može preći ili prokopati ispod. Skočiće cijena merdevina u Meksiku. Totalno nebulozna odluka. Policijske patrole su te koje mogu zaustaviti prelazak.
Podebljava on i patrole, naravno.
@dezintegrator Pa doce mu instruktori iz Izraela. Oni su majstori za logore vecih povrsina.
Kraj imperije. Gradi se turisticka atrakcija. Ako su od 300 milijuna ljudi odabrali ovog nasilnog blentu, sta ocekivati ubuduce.