Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes jarane vozi u krevetu po svu noc.Melanija ionako nije sa tobom da ti smeta😁
Laži moj Trump Trumpe, laži ! Najlakše je lagat. Traži vezu sa Bakirovim kabinetom, pitaj ga kako njemu to tako uspijeva sa NEPODNOŠIVOM lakočom ! Ah silly me kako i ne bi ! Pa porijeklom je iz Beograda !! Prirodni talent, u BiH za sve talente imamo Tv emijisuju samo lažove na vlasti. I pitaj za kupovinu tehnologije za prenos svoje supruge za narednog predsjednika SAD ko što se radi za Sebiju . Ako ti dojadi mandat ili da uvežete 4 mandata. A može i na Ivanku !
ti si enigma....
Ovako kad čitaš reko bi da i nije toliko lud,što može Klix zavarat narod to ti je čudo jedno.
@Nepredvidiva cuj nije lud... Pa zamisli koji debil trebas biti da se kandidujes za predsjednika najjace drzave na svijetu i onda se kao cudis kako je naporno.
A sta ste mislili gospon Trump - da cete biti predsjednik s guza na guz???
Brate, ne bih te gledala milion da mi daš mjesečno. Jadna Melania.
Hoće Slovenka sve. Nije do nje, takvi su im muškarci :D
Tako je i Melania mislila dok ga nije primila...milion naravno...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nama je isto .
krmak