Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeći po ruskim upozorenjima sirijskoj vojsci koji ciljevi će biti napadnuti, imam dojam da je to sve bio dogovor između Rusije i SAD-a. Amerikanci su dobili moralnu satisfakciju, a sirijska vojska je ostala praktički netaknuta u ovom napadu.
@Milos1991. 😂😂😂😂 et sad kobajagi dogovor... Do juce ste pricali da je Putin Tito... Postajete smijesni.. 😂😂😂😂
nista od ovih napada, samo su jos vise ojacali asada
Ziveo nas vojvoda trump trump je srbin
Tako je i Buš rekao nakon 2 sedmice rata u Iraku, pa to bogami potraja...
Fuj fuj veliki policajac
"Misija dovršena". Niti ko zna dal su pucali i ako onda po čemu su pucali.Jedno je sigurno,amerikanci će na trenutak zaboraviti da su se ruske kurve u krevetu pišale po američkom predsjedniku.Malo li je?
"Misija dovršena". Niti ko zna dal su pucali i ako onda po čemu su pucali.Jedno je sigurno,amerikanci će na trenutak zaboraviti da su se ruske kurve u krevetu pišale po američkom predsjedniku.Malo li je?
ovo trump igrao call of duty
Hvala vam moje vjerne pudlice. Malo smo se ispucali i sad možete nazad. :-D
moro on moron ccc
ovaj je gori od hitlera imaju sifru istu bolesti
Trump bi nakon svega ovoga moga postat popularniji od Obame ;)
Rusi i rusofili na aparatima
Sledeća meta (medijska) zapada - svjetsko prvenstvo u rusiji ...
Čovijek više nemože guziti poslije milijardi svega nastaju frustracije??!!
Al' čuj ispali 100 raketa, pobije, unisti, razvali, onda se hladno loguje na twitter i twitne twit. Il' je lik lud 100% ili je genije. Sredine nema. Haj hvala bogu Amerikanci vise ne pricaju o demokratskim misijama, to mi je islo na zivce k'o srpska mitomanija.
Da nije Trampa zivot bi nam bio laž.