Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo na Karlovacko!
Ko Sirija.
Prvo se od Kine napravilo potrosacko drustvo a sad izgleda prelazi na S.Koreju...tko zna zna :)))
Sta god da im bude gore ne moze biti.
U S.Koreji se zivi bolje nego u Americi, pricam o narodu ne o vladajucoj eliti i podobnicima! Amerika ima 50 miliona beskucnika 200 000 000 ljudi bez zdravstvenog osiguranja! ITD ITD Ako vam oni iz Amerike donesu buducnost pripremite se za spavanje pod mostom i kopanje kontajnera!
@Kaselahaj ti u S. Koreju pa se javi direktno od tamo.
@Kasela, u Americi broj beskicnika je negdje oko 500.000, 300 mil stanovnika a bez osilguranja je 200 mil nigge veze?? De ne sery sviju, nego progooglaj nesto prije nego napises. Usput bdp u Americi je 58000$, nezaposlenost oko 5%? Nisi otisao dalje od Mostara i ti znas sta je u Americi? Za takve kao ti i jeste S.Koreja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kina na aparatima :D
Šta kaže Trump - ja sam noćna mora za Rusiju, Putin bi sad volio da je Hillary pobijedila ;)
@Aljo82Trump rece juce kako je bezveze samit G7 bez Rusije. Pojma mi nemamo sta veliki rade al se ne smijemo iznenaditi.
Nije njima stalo do Koreje nego do njenih netaknutih prirodnih bogatstava, davanje kredita(kamata) i ostalih stvari. Sjeverna Koreja u svom posjedu ima najvece kolicine nekoliko ruda na svijetu takodje sjajan geografski izlaz na more, ekstra za americke buduce vojne baze.
Sve što si reko pogrešno je, sve što si uradio još gore je. Postat ćeš daleko najgori predsjednik Amerike ever, forever.
Evo vam jedan dobar tekst http://informer.rs/vesti/svet/384758/tramp-srusio-liberalni-svetski-poredak-i-rasturio-evropski-san-nemci-kasno-ukapirali-sta-rade-sad-briselu-jedina-nada-rusija-i-kina
kasperSRB3 haaha bolesnik si ti i to žestoki. Kladim se da si i meni dao minus na moj sasvim realan komentar. U stoju..hhhahaa
mrs u pm...