Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logičan izbor u liječenju akutnog proljeva (Lijek Enterofuryl STOP, tvornice Bosnalijek): http://enterofuryl-stop.ba/
Ako nemamo već Iransku i Saudijsku HAsana Čengića što ne bimso i RUsku ? Cilj nove stranke je naravno borba protiv EU integracija i NATO. Počasni član bi bio Draganče Čović Ćirilica a razmišlja se i o predizbornoj koaliciji Ruske, DOdikove i Čovićevog hrvatskog narodnog sabora ! Pa anrode prijatno vam bilo ko njima u restoranima i sretni vam izbori ! http://www.zurnal.info/novost/20586/kusturica-dodik-i-beckovic-o-osnivanju-ruske-politicke-stranke
EMir Ksuturica upravo osniva RUsku stranku BiH. Što ono reče mali MAlik iz njegovog filma: Više volim i rusko ghovno nego američku tortu !!
Ja mislim da Putin jako cijeni i zarezuje ovog Trampa😁
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii
popise po jednu pa razgulise
Ovaj Tramp veći klaun od Konstantina