Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje licemjerstvo. Traze pregovore, dok otimaju Palestinsku zemlju gradeci naselja
Tako se to radi! Pregovori samo kao taktika u cilju krajnje pobjede. Ne kako on otac nacije, Alija Veliki Prvokmececi rece, 'pregovaramo gdje god mozem a ratujemo gdje moramo' nego upravo suprotno se to radi.
@BivsiTurcin3 hehehe e jeste mi jaki ratnici vi ste svoje dokazali nad zenama i djeci hahah hebem li vam pomrle zapamti ceto sve se vraca sve se placa El Dzihad se blizi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mamu li vam cionističku, koja ste vi bagra!!
eh pa yebiga, to ti je moc. Vi ih mrzite a nista im nemozete. Pokusali ste vise puta, cak ste 2 put pokusali da se ujedinite a opet oni pobijedili.
Zasto? Zato sto rade za svoje interese? Zato sto ne slusaju tebe?
@BivsiTurcin3 Smradu, pokazali ste se kao najbrzi traktoristi u povijesti ratovanja.
Pa, kada te citav NATO napadne onda ti ne preostaje nego da se povlacis. To nije bilo Srbima na sramotu.
Šaka poganih jevreja Jebe čitav svijet, haman da je jedini Hitler imo muda.
Pocinje era novog svjetskog poretka
Moze li neko da mi objasni sto Bosnje, a pogotovo ovi zatucani Turkofili ovdje, mrze Izrael, znajuci da njihovi uzori,, tj Turci, su u dosta dobrim odnosima za Izraelom? Sta je to u povijesti Izrael uradio Bosnji da ga Bosnjo Turkofil, koji vjerovatno ne zna na mapi ni gdje je Izrael, toliko mrzi? Meni nije jasno. Jedini odgovor je da ga mrze zato sto ga 'trebaju' mrziti jer puno muslimana koje ja znam nikad ruku ne bi dali Izraelcu.
@Roger. Razlog je jednostavan, ja licno ih ne volim , jer si poput cet nicke vlaha dije, sile se na nenaoruzanim civilima. A ciji su Turci uzor mozemo vidjeti po tome ko sa ovih prostora gotivi izrael
@domi - pa to su radili i Turci i svi okupatori u povijesti. Trebas onda mrziti i Turke radi genocida nad Armenima.. eh ne, to neces jer su Turci braca muslimani. ili grijesim?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Veto od USA koji traje nekoliko desetljeća je glavni uzrok terorizma! Zapravo to je rodilo terorizam!
Agresorska gofna....
ko Turci? znam - yebiga, napravili genocid na Armenima i Kurdima. Ah oprosti - ti si Bosnjo Turkofil, tebi kad Turcin prdne mirise :)
@Roger Vidim da te pogodio komentar pa se sam javljaš. Ocit dokaz da istina najviše boli i smeta......
Jedina razlika izmedju njega i Ostalih US politicara je da on govori javno ono sto drugi rade tajno, nebitno bili republikanci ili demokrate.
@Roger Odnosno, napisao si da "smo pokušali dva puta". Ko smo to "mi"!? O čemu pričaš!? Pokušali su Palestinci uz pomoć nekih arapskih država da vrate svoju zemlju, to da, ali pisati na moj komentar da smo to "mi" pokušali...nisi ti nešto dobro sklopio u glavi, de malo, restartuj se!
Pokusali su Muslimani. Palestinci jadni sami nisu u stanju.. Egipat, Sirija i Jordan su skupa probali pa su sve 3 dobili po nosu. Iran godinama proba, ali kad kod pocne raditi na atomskoj, Mossad mu unisti sve. Lose sam se izrazio - nego ovo reci: sto Bosnje toliko mrze Izrael? Ja cu ti reci - jer su glupi. Znaju da ostali Muslimani ih mrze pa onda i oni
@Roger Ja nikoga ne mrzim, ali ne podnosim nepravdu koja se nanosi Palestini. Izrael je nastao otimanjem palestinske zemlje, i to im malo bilo, pa i dan danas otimaju i terorišu Palestince! I ne znam ko smo to "mi" koji smo kao Izrael tri puta pokušali uništiti!? O čemu ti!!??
Mogu se sloziti djelimicno - ali pitam se da li bi toliko bio osljetljiv na Palestinu da oni ne vjeruju u istog Boga kao ti? a pazi, mnogo Palestinaca su krscani, kao i mnogo LIbanaca, Sirijaca itd - nadam se da je odgovor 'DA'. A sta su Turci uradili Armencima i sta rade Kurdima?
E moj palestinci kome ste vi pozar gasili. I nek vas ebu ko budale kad neznate.
Pravo lice americke politike, bez obzira ko je na vlasti. Najaci lobi na svijetu.
Tako i treba. Ko je sposoban on opstaje a ko nije on izumire. Zakon prirode.
Nije to lobi nikakav,to su jednostavno jevreji na svim vodecim pozicijama u Americi. Netanjahu je imao u sred Washingtona 16 stojecih ovacija u kongresu,troduplo vise nego Obama?To nije nikakav lobi vec ljubav i vladavina na bazi spojenih posuda.Svi drugi,obicni Amerikanci moraju uciti u skolama da su jevreji dobri,da su zrtve,da obidju holokaust muzeje,itd.Jedini rat u koji bi Amerika usla frontalno i sa svim ljudstvom,bez ustrucavanja je u slucaju napada na Izrael.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i vreme je da neko pametan dodje u belu kucu..Obama se potpuno pogubio a oni pre njega jos gori.Vreme je za ozbiljniju politiku prema palestincima ali i ostalim teroristima
Vrati te što ste okupirali pa pregovaraj te a ne oni nametli svoje zahtjeve i grade li grade-finci
Izrael je odprilike kao Slovenija, cak i malo manji.. to sto Izrael radi je isto kao kad bi Slovenija sama uspjela da pobijedi Njemacku, Italiju, Austriju i Madjarsku i to 2 put ovi ostali su ih skupa napali. Eto, posto ovi koju su 10 puta mocnjiji i veci nisu u stanju da ih pobijede, onda se ne treba cuditi sto ljudi zauzmaju tudju zemlju. Ne kazem da tako treba biti - ali nazalot je istina
Cifut, procifut i Dodo zajedno na inauguraciji haha. Nisam ni ocekivao da ce pozvati dobitnika Nobelove nagrade za mir.