Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazvati Haley umjereniju od Trumpa je nepoznvati materiju. Ona je ekstremni rasista.
U Washingtonu gdje je glasalo 2k glasaca. E bas ga je izgubio 😂
Trampova baza glasača kao i kod SDA, ruralna područja
Koliko si ti glup, pogledaj ostale države gdje Trump ima većinu glasova a ovi dijele ostatak.
Dok je bio Trump nigdje nije bilo rata, jedini zna šta priča, Biden ne zna hodat ali eto izglasali su ga ti "pametni" građani, moderni koji kažu da ima više spolova i razumiju se u politiku.
Nema veze sa diplomama...To je područje privilegiranih koji profitiraju od sustava.
Da ga hoce rak pojest vise, kad nece niko drugi.
Gori od goreg. Tolika Amerika a nema normalnog čovjeka da kandiduje. Izgleda da su Amerikancima već ugradili one čipove i sad glasaju po komandi. Bravo Simsonovi su došli u stvarnost.
Haley je daleko gora od obojice, kombinovano. Ali, svakako, politikom upravlja tzv. Duboka drzava, tako da je svejedno ko ce formalno biti na vlasti.
Haley umjerenija od Trumpa? Otvoreni islamophob i zionista je ona!!
Nije sve u islamu i zionima. Ali ako baš gledaš ono što se konkretno tvoje zicegu tiče, onda znaj da bi Trump odjebao Balkan i pustio Duduka da radi šta hoće, a ova baš i ne, jer nije pro-ruski orijentisana.
Ah ko nije islamophobe danas,i sami islamisti su postali takvi,zahvalujuci talibanskim i vehabiskim pokretima
odavno nijesam vidio nesto o Bidenu na portalu, mozda je njegova amnezija prenosna pa je nakacila ovde novinare, svakih par dana nesto o Trampovim izborima, zasto portal ne prica da je George Floyd imao smrtonosne doze teske droge u venama, i priznata je samostalna autopsija od njegove porodice, kada je neki strucnjak radio autopsiju nasao je droge u krvi i imao je suzene koronarne arterije