Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovog Orangegutana. Satro him smetaju bojni otrovi,ko protih covjecnosti, a kada su bacali Agent Orange na Vijetnam nije bilo problema. Ma na bubrege su mi se popeli evropski i americki diplomati. Satro vole covjecanstvo, a poubijase sve sto nije bijelo.
Ljudi ovaj covjek je bolestan u mozak pa normalno i sva navija koja ga izabra.
Haj' ne kaki, okreni se oko sebe, vidjeces jad, vidjeces izmanipulisanu bijedu koja lici na ljude, a zivi zivot zombija.
Laku noć pameti, ali ni naši nisu pametniji.
Reci nam jel istina za 70 raketa oborenih
@BokserSalko: Nije, nijedna. Strašni S-400 sistemi mirovali da i sami ne bi bili sprženi. Preko 450 tomahavk raketa je spremno za upotrebu. Po procjeni, od svakih 10, S-400 može oboriti 4. Pa ti vidi. Strašna Rusija :)))
Od dva zla biraj manje, Putin slavenski brat
Svi srbi su glasali za trumpa, onaj peder zeljko cvijanovic je bio na inauguraciji po hladnom vremenu s kiflom u ruci cekajuci trumpov govor.
mentalno bolesna americka nacija ..treba je iskorjeniti
Idiote .Joj Melania