Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni Tramp liči na dijete koje je DEBELO zaostalo u razvoju.Meni nije jasno što psihijatri šute?Pa njemu se ni licu vidi da nije sav svoj.
@sobber12, slazem se sa vecinom sto si rekao, samo ne znam koja je to baza koju on ima a veca od pola Europe?
menjao bih Bakira, Dodika i čovića za Trampovo lijevo mudo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja i dalje ne mogu da vjerujem da je ovaj tenkre na čelu Amerike
ZAJEDNO SMO PROLUPALI ;D
holivudska komedija idiokratija
Imamo imi koliko hoces u Bosni i Hercegovin da su sisli sa pamate, pokratose sve sto stignu.
Bitno da si ti oduvek bio racionalan i trezven.
Samo gledajte šta Hrvatska radi. Za vrijeme i prije izbora izrazito "klintonova" vlada, protiv Trumpa svim propagandnim silama ali kad je Trump postao predsjednik - otišla Kolinda i poklonila se. Sad su američki saveznik iako HRT zna da se omakne neki "antitrumpovski" gaf jer poštuju i slijede zajedničku politiku EU. Svi čekaju izbore za kongres i senat SAD-a ako demokrate budu većina, Trump "leti" ka opozivu. Sve američke predsjednike od opoziva - spasio je rat.
Jedini saveznik Predsjednika Trumpa u SAD su - Pentagon , vojno-industrijsku kompleks i Wall Street . Niti jedan medij (koji drže supraničke , globalističke klike) nije naklonjen Trumpu, čak i Fox kao izrazito republikanski i konzervativni nije na njegovj strani. Zato se Trump okrenuo saopćenjima preko Twittera. Suma sumarum čeka se njegov prvi rat.
vidi bijede bosanske sto pljuje po Trumpu i govori da je nepismen i zaostao alo gdje su vam ogledala, pogledajte se
Sad nema komentara na onu prakljaču Vildanu Šedo?
Amerika mi daje nadu i polet da se odselim tamo, svakakvi debili opstanu i obogate se .. mogo bih i ja .. ye__bem li ga ... hajmo bolan raja kolektivno svi da tražimo upad ..
@zbrojovka Ne mozes jarane pokusavao sam ili sam takve srece ili ne pustaju sale da se ode tamo
kako ce te covjek shebat samo se ti svima rugaj