Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam imigrirati u Kanadu!
@eltadei papiri predati u Bec. aBd kroz godinu dana ici tamo.
Svaka čast. I jeste baš gospodin!
Sad će mu komšije amerikanci natovariti svoje drugove teroriste sa kamion bombama da mu omrzne i islam i muslimani....
Ovakvi ljudi su primjer pravih lidera.
Aferim svaka ti čast. Mnogi bi se trebali ugledati.
Svaka ti čast, sve najbolje tebi i tvojoj porodici također....
U ova zadnja 2 dana je bilo bar 10 vijesti o ramazanu dok kad su praznici ostalih religija to se spomene samo onako reda radi...
Sve dok mu se prvi ne raznese....a onda
Čini mi se da je tajna uspjeha Kanade što u njoj nema jevreja mnogo, jednostavno hladno im ! Al zato je Florida već napola potonula , koliko su se tamo nakrcila sa svim blagom !
U ovakvoj zemlji nece nikad biti terorizma jer postuju prava manjina i ne bacaju bombe na civile kao neki
Jest volim ove šuplje "čine jačom i raznolikom". Kako je čine jačom? Ako imaš religiju koja u hrišćanskim zemljama konstantno pravi probleme, čini ih samo slabijom. Raznolikost je ta što se za razliku od mirnih dana s vremena na vrijeme dogodi kakav teroristički napad. Kamion u božićnu pijacu i slično. Ljepota!
@Kai Zennin Ako su u tvom mjestu ocisceni pripadnici drugih religija i ako nisi nigdje prohodao da vidis kako svijet funkcionise i u drugim mjestima onda i ne cudi tvoje zanimljivo razmisljanje. Za pocetak probaj bar u Tuzlu svratiti.
Hadzija ...kapa do poda ..
Nisu još zapucali kod tebe....