Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ides za Kanadu sivi audi rola po gradu na koki uzivam u radu..
Yessss Baby Idem za Kanadu..... 🍁🍁 🍁
ooooh Canadaaa
Justine lik si, svaka ti dala.
Eh kod nas nisu obećali, al rade punom parom na realizaciji do 2018 !! Moreš mislit šta će uzeti dopunskih glasova od narkosa i narko bosova , potencijalnih koalicionih PARTNERA !
Glup ti komentar, narkosi mozda, narko bosovi nikako jer bi im direktni konkurent bila drzava koja bi mogla ponuditi bolju ili ostu cijenu, cak i uz porezne namete. Mozda bi i ti onda imao indirektnog hajra od necijwg "drogiranja".
@Kotonbe Eto nisam na to mislio. Al kad skontaš da će to onda biti LIJEK, pa se oslobađa posebnih poreza na promet, možda je došlo vrijeme da se dileri LEGALIZUJU ako hoćeu u EU. Bar tamo je tako. Ko i javne kuće !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad je kanada obecana zemlja
Uvijek je bila.
begovska zemlja