Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nešto mi je ovaj Štajnman ublijedio... neće on mešćini još dugo...
Nekim slucajem nisu ni znali da je Kanadjanin mrtav od Petka...Inace Nobelova nagrada se nadaje onima koji su umrli.....Ako Obama moze dobiti za mira mogu i ja.. zakaj ne !
Pametni su Jevreji. Jedan drugog pomazu na svakom koraku. Pocevsi od novca pa do nagrada. http://www.jinfo.org/Nobel_Prizes.html
imbecilizam jel sad bolje?
Nekim \"slucajem\" SAD, Kanada i Evropa? :) Ne znam sta znaci \"laureti\", mozda jedino \"laureati\"...E da mi je procitati jedan clanak na ovom portalu bez pravopisnih ili gramatickih gresaka, pa mislim da bi odmah bio smak svijeta!
Nekim slucajem sva trojica Jevreji :-)
\"ibencilizam\" jel to srbijanski il srpski?
a sada nagrada za idiot.izam, iben.cilizam, debi.lizam i prim.itivizam ide u ruke super ultra gl.up.im Bosancima i Hercegovcima