Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda su ovo tijela muslimana koje su italijanske i francuske kolonije-kolonizatori smrti pou*bijale prije sto godina...!
Sto se balij\'ce ufatili braniti diktatore, bas bih volio vidjeti kako bi bilo kada bi vam neko pobio pola porodice samo zbog diktature...al\' glupi ste vi narod, od vas je i Bog odustao.
ipak je bila neka greska,hvala
CRKNI GADDAFI! KAO I SVI DIKTATORI!
stvarno nesto nije ok u prvom komentaru ili je neka greska pa je prikriven,sta li je u pitanju ????????????
Tijekom posjeta novinara u nedjelju , ne može se ni na koji način sa sigurnošću reći da se ispod zakorovljenog polja nalaze posmrtni ostaci ili masovna grobnica. Nitko nije vršio iskopavanja na polju. Netko je prikupio desetke kostiju, uključujući i one za koje se utvrdilo da su pripadali životinjama i razbacao komadiće kostiju i odjeće po terenu., javio je novinar New York Timesa s lica mjesta
Gadafi je imao bliske odnose sa bivsim rezimom srbije, a pogotova JNA
http://www.advance.hr/najnovije-vijesti/libija/
Jel vam sad jasno sto srbi podrzavaju Gadafija!?