Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi jos uvijek se,re,te. Pa ljudi zaostali shvatite nisu im slali kopnenu vojsku vec pruzali podrsku iz zraka a ovaj lik je odgovoran za smrt hiljadu ljudi. Sad da birate bil Karadzica slali u Hag ili smakli po kratkom postupku. Eno sad im i oni skracuju listu zlocina da bi ga mogli osuditi. Pitanje je onda, kakvog smisla ima dokazivati njegove zlocine kad se sve vec zna. Nesta uradite sa svojom zemljom prije nego sto pametujete dugima, bolesnici.
Na pitanje novinara da li će Saif biti predat MKS Alagui je odgovorio da se to neće desiti. \"Suđenje Saifu al-Islamu bit će prepušteno libijskom pravosuđu. To je pitanje našeg suvereniteta nad našom teritorijom i našim narodom\", izjavio je Alagi novinarima. OTKUDA ONDA INTERVENCIJA AMERIKE I NATO-a NA VAŠOJ SUVERENOJ TERITORIJI ??? NAREDŽENO DA GA SMAKNU, JER AKO PROGOVORI U HAGU, ODE I TONY BLER I SARKOZYBERLUSCONI JE VEĆ OTIŠAO, ODE ŽENA, ODE DJECA, MERCEDES SA ALU FELGE, ODE FRIŽIDER NA DALJINSKI, IDEM I JAAAAAA, SREĆE NEMAM, NEMAM ....
pa da valja ga nataci na kolac isto kao i tatu mu, uzasno!!
Genocid je isti ko i nad irackom narodu, ovo je cisti genocid....mada ne branim ni sadama ni gadafija, ovakvo tretiranje gadafijevog sina je vise nego zastrasujuce........sin monstruma milosevica se seta po moskvi slobodno, mogao je i ovaj zatraziti azil u moskvi.!