Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Pipa treba poslati u Zimbabve da preokrene situaciju :)
Molim vas,ima li neko punjac za Nokiu 63 10??
Znali ko trebali nama viza za Zimbabve i koja agencija prodaje karte???
Dobro da si se ti pridruzio :)
Ovdje stvarno glupana ne nedostaje
Derim je cekao da mu naletis, isto kao što je on naletio kvrcu. Ko je sad glup, ti, derim, kvrc, ja ili skupa svi zajedno?
e sad ne znam ko koga beJe i siluje... dal\' derim kvrrca ili kvrrc derima, il\' kvrrc cak mozda dinu m m (sa ovim jednim majmunom), ili ove zene siluju mladica ili on mozda njih...il\' je sve ovo iluzija, ili je Madrid u Amsterdamu!!!
Clanak je nepotpun, ovo rade zene koje imaju SIDU jer vjeruju ako se seksaju s muskaricima koji je nemaju da ce im nestati HIV i ozdraviti. Pa eto vi sto zelite da vas siluju vidite sta zelite.
Kvrc je cekao tebe derime prijatelju da mu naletis, e sad ko je glup ti ili on?
@Kvrrc ti si glup. bolje ti je da sutis kad ne znas o cemu se radi. pametniji si kad sutis, to si do sada sigurno mnogo puta u svom bijednom zivotu cuo. ;)
@@Dino M.M Idiote, Beč je u Austriji.
nisam znao da su crnkinje ovako opasne ,a zamisli jos u mraku kad se golim okom nevide..
Nije u u Bec u Australiju, nego u Bec u Njemacku.
nije smijesno
Kad nam ukinu vize ja idem u Bec u Australiju. Dino Mehmeda Mujkic