Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tri bandita manje
Hajde procitaj koju knjigicu, obrazuj se, popij ljutu, smiri se pa tek onda prdoklaci o vojnopolitickim strategijama.
Nije ni slucajno ali poznata je americka kukavicka hoolywoodska hrabrost videlo se kod nas nisu smeli da siđu dobro talibani su pastiri prema VS. Ali kad bi morao da briam koji su vece kukavice pa svakako amerikanci svaka cast talibanima na izuzetnoj borbi protiv zapadnog zlobnog imperija ali opet nije to bas boj da se kriju u civile i zene i postavljaju bombe uz cestu da su hrabriji kao sto vole da se k.... ne bi jim proslo v 9 g otkako jim okupator jos tamo i jos jak i radi u rzavi kako sta hoce droge,prostitucija...!
Je l da - a vece je herojstvo naletit A-10kom sa par kilometara visine i spustit par tona CBU-a i pobit i djecu i zene - ovi bar ciljase u vojnike kojima majmune usput budi receno nije mjesto tu.
Samo tri? Jesu i ti talibani nesposbni. Napadaju u glavnom sa bombama uz cestu a ko fol allahovi ra.tnici spremni da ginu a kriju se ko najvece pi..... i vode onaj hinjski r.at.
NATO će svanuti kad mu se priključe bosanske gazije uje i čete.