Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka, poslije Mubarekovog odlaska, organizuju izbore koje će pratiti cijeli svijet i neka narod kaže koga želi na vlasti. To je, izgleda, jedino rješenje. Što se tiče Muslimanske braće, tokom protesta nikada nisu tražili vlast, niti su nastojali proteste iskoristiti za neke svoje ciljeve koji svakako nisu usmjereni protiv naroda Egipta. Oni, kao i sve druge političke opcije, bili muslimani, Kopti, jevreji, mogu učestvovati na izborima. Ako narod (većinom) izabre Muslimansku braću onda niko nema pravo tražiti da se nasilno isključe iz vlasti. Nadamo se da se neće ponoviti Alžir...
Držim se prika, koprcam se, valjda se neće ovi moji po momm tamnom vilajetu dizati na noge kao ovi u Egiptu.
Mile jesi li zivvvvvvvv?
haman ne ide tamo gdje bi washington želio hehehe
Najboljii je Kninski model, oluja i prohujalo s vihorom.
Homeini je u Francuskoj boravio sam par mjeseci jer mu americki saveznik u Kuvajtu nije dozvolio da dodje u tu zemlju, sa druge strane drugi americki saveznik Irak ga je namjeravao ubiti ili u najmanju ruku protjerati iz zemlje. Veliki broj Francuza iz grada Shatoe le ... u okolini Pariza su mnogo simpatizirali Homeinija jer su ga vidjeli iskrenim covjekom koji brine za svoj narod. Ironija, nasi u BiH vec mjesecima ne mogu da sklope vlast koju im dirigiraju drugi.
LJUDI,SHVATITE VEĆ JEDNOM...NA 3,5% SVEUKUPNOG TERITORIJA EGIPTA ŽIVI 80 MILIJUNA LJUDI A PRIJE 30 GODINA IH JE ŽIVJELO 37 MILIJUNA. TO JE JEDINI I PRAVI PROBLEM ! NEMA TE VLASTI KOJA MOŽE IZDRŽAT TAKO VELIKU DEMOGRAFSKU EKSPLOZIJU NA TAKO MALO ZEMLJE PRIKLADNE ZA ŽIVOT.