Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce reci da je juce preso na Islam!!!
Proročanstvo Srbima od deda Vukana Ko su Srbi? Srbi. Ta divna reč odzvanja kroz vekove. Istinita prošlost srpskog naroda je zabranjena i sakrivena u mračnim arhivama velikih imperija Zapada. Deda Vukan, istinski sin svojih predaka, poslednji živući Srbin, od najstarije srpske loze Starih Soraba, otkriva veličanstvenu tajnu o svojim precima Starim Sorabima. Taj rat o kome kao o najstarijem događaju ljudske istorije govore sve svete knjige starih naroda je ujedno i najveća tajna ljudske istorije. Drama života i slobode i drama smrti i ropstva. Sveti ratnici sa jedne strane, i carstvo uzvišenog zla sa druge. Carstvo Atlantide. Carstvo je tražilo žrtvu. Srbi su tražili molitvu. Bog se oslonio na odane. Borba za dobro će spasiti svet. Srbi su krenuli na juriš. Carstvo Atlantide je nestajalo u vodama okeana pod udarima srpske vojske. Duhovi onih koji su preživeli vekovima kuju zaveru protiv srpskog naroda. hahahahaaaaaaaaahahhahahaaaaahahahhahahaaaahhaaaaa Dobra knjiga pravo. Peporucavam
I sad se mi cudimo razmisljanjima ljudi koji ovo citaju i jos gore vjeruju u to. To samo treba na IGNORE i uopste ih ne komentarisati niti ocjenjivati.
U jbo te ja mislio ti ovo ozbiljno :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
americja mjesta su take vukoyebina poput foce, han pjeska, bilece, itd mjesta dai necudi da ima vaki ljudi. ko nije bijo nezna sta champri.
bio neki dobar film...
Evo još dokaza Američke demokratije koja je "dovedena do savršenstva", ej moja Ameriko,, nikad nećeš mira imat, prvenstveno od svog naroda, pa tek onda od Rusije Muslimana itd.
To je taj 4 D, zato pazite koji film gledate