Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam jeli ovo propaganda,ali ovo je stvarno neodgovorno prema vlastitom narodu,sad ce Cifuti da im uzvrate,pa ce da bude opet kuku,jao,nevina djecica ce da nastradaju samo. Sta su ti usijane glave i fanatici koji osim nekih svojih licnih intersa zapravo i nemaju nekoga plana.ZAto ih AMerika g.zi 50 godina,jer su pogodno tlo za manipulaciju.
Uvijek ostavi mogucnost da je ovo Izraelska propaganda,ali poznavajuci Arape nebi me iznenadilo ni da je istina
Ajde to što BBC sklon propagandnim aktivnostima prenosi ovu vijest ali prenose i neki drugi isto tako ozbiljni mediji. Ili Arapi nemaju dvije čiste ili Jevreji (ili neko njihov) sami sebe gađaju.
militanti pucaju a narod ko na odstrelu?!
http://www.funnyjunk.com/Just+defending+ourselves/funny-pictures/5214586
tu raketi su cionisti ispalili.
To izgleda opet djeca sa plaze ispaljuju rakete ..Gadovi cionisticki sta su vam djeca kriva !!
Najvaznije u ovome svemu je ovaj dio: "saopćila je izraelska vojska"... Patoloski lazovi koji lazu, su lagali i uvijek ce lagati su saopcili nesto, to naravno prenijeli cionisticki mediji, a klix kao kanalizacioni odvod za sva go*na koja plasiraju ti mediji to prenio nama koji u to vjerujemo bezrezervno... e svaka vam cast...
...a hamasovci etalon obrazli izvještavanja?...how yes no...ko i u našem ratu, vazda je drugi počeo...
Sta ti znas sta su hamasovci... nego trci ovce ti popjegose u tudju njivu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i eto...ponovo su cifuti krivi....i jesu al ni hamas usrani nije bas ok mater im jebem...iskoristavaju sve i svasta sami da bi bili jadni....fuj !
ovo je baš pizdunski, fuj!
Klix "novinar" pazi ovo što si napisao: "minobacačka granata". Dakle, minobacač ispaljuje granate. Zašto se onda zove minobacaš? Zašto nije granatobacač? Znaš li razliku između topa i minobacača te granate i mine?
Okupator nikad neće imati mira, mogu sravniti Gazu sa zemljom, imaju oružje, imaju ljudstvo, al' opet će doći neki novi Hamas i tako sve dok i jedan ćifut bude na Palestinskoj teritoriji.
...pizduni su i ovi hamasovci...
Ne da commie pardona nikome danas. :)
Paša moj, zar se i ti psuješ, kud ide ovaj svijet. :)
bice ovde nocas,zavrtanja usiju........