Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ALLAH podari pobjedu i džennet svim muslimanima (sunitima), a poraz i ponizenje na ovom i onom svijetu svim nevjernicim (šitima, itd...). AMIN
Amerika im dovela demokratiju, koju ce jos placati naftnim poljima! A posle nafte stize na red rat za vodu.. e tu smo ga na***! ni pipu nam ostaviti nece!
Vi o tom navodnom ratu za vodu pricate ima 30 godina lol Mislis da su na primjer Amerikanci toliko ludi i da vlastite izvore pitke vode unistavaju? Ako ih neko unistava, onda Bosna, Amerika sigurno ne.
damire, ko je spminjao unistavanje vode?? na Zemlji je svakim dannom sve vise ljudi i sve vise zednih usta o tome ti pricam, primjer su ti Kineski megapolisi..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
malo ovi izvjestaji nisu bas objektivni...zao mi ovih iz hezbollaha oni su prave jaruge uvijek se odazovu pozivu za rat bilo da se bore protiv izraela na strani "pravih" muslimana ili protiv ovih vehabija...
Evo imate ovde sliku sirijskog vojnika kako pomaze djeci to se desilo u blizini alepa kada su teroristi i pobunjenici usli u jedno selo i poklali i poubijali sve sto se moglo poubijat ali to necete nigdje procitati bitno je da se rusi rezim imate sve na YT ANNA news pa se malo informistite prije nego sto pocnete ovde pisati gluposti i biti na strani terorista i AL QAIDE
vidim jednu uzasnu sliku ,a slicne slike su vidljive svuda u svijetu. mala djeca se igraju sa igrackama od oruzja ?! :( velike sile i njihova politika su jedno ali mi smo drugo. kupi djetetu knjigu,citaj mu pricu,igraj se s njim.bice manje rata s pismenim i pametnim ljudima.
otpor sirijskog naroda prema zapadnom fašizmu i vehabijskom terorizmu je velik do neba. još malo i sirija će biti oslobođena od ubačenih zlotvora. allah, syria, bashar w bas.
SRPSKI TERORISTA ZELJKO UHVACEN SAD PO KRATKOM
češki turist vaclav uhvaćen u dnjepru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zar je vec 3 godine proslo od pocetka sukoba? Jezivo... Valja stati pred Boga moj Basare el Assade. Tamam i da si u pravu i da se boris sa ispravnim namjerama, valja odgovarati za ubistvo svakog muslimana. Sta ces bolan reci za sto hiljada dusa koje su preselile? Sta?! Moja Basare...
ovo pitanje bi trebalo postaviti ispred sjedišta natoa u briselu, a ne basharu. čovjek samo brani svoju zemlju i ima 95% podršku svoga naroda.
cuj ovog 95% sto lazes odgovarat ces pred Bogom za te lazi...