Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon cca 10000 glupih komentara, commi konacno poentirao ! bravo, commi, bravissimo !
Viktor je inače Rus, prodavao rusko oružje i rusku vojnu tehniku. I nije sve OK.
Kada Amerika i Rusija prodaju oružje sve je ok!
Ma dobit će on pomilovanje kad bude opet zatrebao americi.
nije ničija gorila do zore, ali mislim da će biti i gore kad našim unucima ili praunucima Kinez bude određivao sudbinu.
jel ovoga glumio nicolas cage u onom filmu o trgovcu oruzjem?
Zamišljam nekog stranog švercera kafom i farmerkama, na primjer Portugalac, i to u Bosni. Dok se švercer Portugalac kreće Travnikom, Sarajevom, Tuzlom, Mostarom itd.. Na njega motri na primjer tajna služba susjedne zemlje čiji trgovci kafom imaju monopol u našim krajevima. Na primjer Albanci - lupam sad, ali eto samo na primjer Albanci. Albanska tajna služba prijavi ga našim vlastima da ovaj šverca velike količine kafe, naši ga uhapse i na zahtjev albanskih vlasti isporuče Portugalca u Tiranu na suđenje i ovi ga osude na dvaes\' godina zatvora. Alal ti vjera. Ali nije ničija do zore...
Svakom prođe njegovih 5 minuta slave pa će tako i Americi i Izraelu. Time ne amnestiram ovu brkatu budal.u.
To u pravnom svijetu ne može biti razlog hapšenja, još manje pravne osude, pogotovo da ga uhapsi država koja s njim i njegovim klijentima nema ništa. ALI, konkurent koji je trgovao ruskim oružjem. A radio sam bez zaleđine državnog vrha. Zašto bi on Amerikancima otimao dobre dealove ? Morali su ga uhapsiti i osuditi. Jači tlači i \'ebiga. Tako je bilo od postanka svijeta, i sad je, i biće.