Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski sindrom \"pobjede\". Treba se upisati u svijetsku bazu podataka o bolestima. Tj da je neizlječiva,prenosna s koljena na koljeno i kancerogena. Ako ste ikoga pobjedili,pobjedili ste bal\'ije koje ste vi smatrali muslimanima. Muslimane ćete vi tek da vidite,ništa se ti ne sikiraj.
opet ovi iz BL masturbiraju na klix komentarima
Libanonske kršćane naseliti na 24% BiH, a Muslimane poslati u Libanon. Time bi se BiH konačno stabilizirala i postala federacija 3 kršćanska naroda na 100% BiH, a ne samo na 76% kao sada.
Nažalost u Libanonu kršćani nisu uspjeli pobjediti muslimane, kao što smo mi u BiH.
Je li i Papa hrisanski pe.dofil ?