|

Tragedija u Salzburgu: Muškarac iz BiH ubio suprugu pred očima petogodišnje kćerke

Tragedija u Salzburgu: Muškarac iz BiH ubio suprugu pred očima petogodišnje kćerke
0
Klix.ba
7.9.2013. u 13:48
82
komentara
0

dijeljenja
Tragedija u Salzburgu: Muškarac iz BiH ubio suprugu pred očima petogodišnje kćerke Foto: Krone.at
Užasna porodična tragedija dogodila se u Salzburgu u Austriji gdje je muškarac iz BiH brutalno ubio svoju suprugu pred njihovom petogodišnjom kćerkom.
Tridesetpetogodišnji muškarac je nožem prerezao grkljan svojoj dvadesetpetogodišnjoj suprugi, a nakon toga je pokušao izvršiti samoubistvo, u čemu nije uspio.

Tragediji je prethodila svađa između mladog para, tokom koje je muškarac napao svoju suprugu. Ona se pokušala braniti, ali ju je on uspio savladati i ubiti. Prerezao joj je grkljan, a po tijelu joj je nanio i nekoliko ubodnih rana.

Nakon što je ubio suprugu, telefonom je pozvao prijatelje, kojim je rekao šta je učinio, a potom je bezuspješno pokušao izvršiti samoubistvo. Šokirani prijatelji su obavijestili policiju, koja je stigla namjesto tragičnog događaja. Žena je bila već mrtva, a muškarac je ležao u spavaćoj sobi prekriven krvlju. Imao je nekoliko posjekotina, ali je preživio. Sada se nalazi u pritvoru, a policija sumnja da se zločin dogodio zbog ljubomore.

Svađu, fizički obračun i ubistvo majke gledala je petogodišnja djevojčica, koja je bila u šoku i sada se nalazi u ustanovi za socijalnu skrb.

Komšije bračnog para, koji je porijeklom iz BiH. također su u šoku nakon tragedije. Rekli su da je majka uvijek bila mirna i suzdržana osoba.
Prijavi grešku


Komentari (82)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...