Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih malo po malo. Znaš ono, čuvaju se većeg konflikta da ne bi isprovocirali oštrije kritike svijeta. Nego, sigurnije malo po malo ali sigurno. Prošle godine par stotina, prošlog mjeseca 43, sad 13 u školi, krajem ljeta možda stotinjak u nekim uličnim divljanjima, za Novu godinu još ko zna koliko... Malo po malo, ali ide, sve dok narodu ne pukne film i počne se masovno iseljavati. Ili eskalira do velike krvi. Šta se u Bosni poduzima da se pomogne braći u Mjanmaru ? Išta konkretno ? Ili se sve svodi samo na riječi podrške na kompjuteru iz tople sobe ? Ima li iko od naših da nešto organizuje, instruktori sprovode obuku, idu u mobilizaciju, ili bilo šta od konkretne, opipljive, osjetne pomoći ?
ne ne, dobro si procitao...al nista novo, ponovilo se nesto sto takvi generacijama praktikuju. To im ide od ruke, drugacije ne znaju.
Cuj bacaju bombe na muslimane, obicno je obratno! Da se niste zbunili.
Cuj el. Kvar...i ti budisti postadose genocidni , ko bi rekao ! A da nije opet kakva bomba ?SIKTER
Nije prvi put da pale žive ljude tamo, ali s obzirom da se radi o muslimanima i ne smatraju ih ljudima kao i na drugim dijelovima svijeta. Razlog je vrlo jednostavan, jedino još oni vjeruju u Uzvišenog Stvoritelja i Dan polaganja računa.
Ovi su gori od nas.