Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se ovi javljaju iz Genocidne tvorevine,oni su obiljezeni za sve vjekove....
@Zivko Josilo Slazem se u potpunosti s tobom. Iako nije zemlja, Republika Srpska je trenutno posljenja teroristicka tvorevina u Europi, a posto se ona nalazi u BiH, onda imas pravo da stavis BiH na listu drzava sklonih terorizmu.
@Tuzlak Eto ti znas ko pod kojim imenom postoji. Pored tebe nam i ne treba imenik. Ma kakav imenik, ne treba nam ni internet. samo pitamo @Tuzlaka i odgovor je tu.
Blize se izbori u Francuskoj...moralo se nesto desiti
A jel se to francuska Gornja Maoca zove Toulouse ?
Ja mi francuskih specijalaca oj majko mila prije bi voli viditi dvi divizije SSovca nego imati bataljon francuza iza sebe!
sada moze ici kod muhameda da trazi 70 djevica :(
taj tip uopste ne postoji pod tim imenom, toga je mossad i sarkozy podvalio
On jedan , a gledaj koji su oni..i trebalo im 31 sat da ga uhvate.
Andrej je srpski junak. Samo Srbin Skokne Smosta ko Brejvik S Krstom Kosta ! Sve u svemu srbi su o terorizmu ISMISLILI TEOREMU ! Srbin je terorista i uvijek S TRI PRSTA !
UŽAS!!!!TAKO SU I NAŠEG MEVLIDA MUĆKI POGODILI SNAJPEROM...KUKAVICE!