Staklo i metal letjeli posvuda
0
Tornado razorio aerodrom u St. Louisu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad pjevate srbija do Kosova :))))))))))))))))))))
@Srbin Ti nisi srbin..Ti si jedno g.o.v.n.o najobicnije, a vjerujem da je bilo onih koji su pjevali dok su amerikanci u mukama umirali u tornjevima, ali takvij je malo bilo..Mislim da ti i nisi Srbin nego neki seljober iz Zhepe ili Srebrenice..Jad si ti obicni..Pakao je tvoj, sinko ako se ne pokajes i ne popravis..
Ovo je cika Momir Gadafi prosao samo slucajno na letecem cilimu. Ovo dolazi uskoro i na Balkan i to za koji dan
zao mi jadne BOSNJACKE dijaspore... al u q... tuj hin imade najvise
po shatro-staro-svjetovnim i osobito po balkanoidnom hit duhovnoj teoriji bosnjaci su nastali od mosnja - ka pitanje majorizacije - sto je starije kokos ili jaje odgovor je kod goreinstaliranih tzv. ugrozenih 3DBINGO pogodkom.ba
cuj tornado , da nisu teroristi
Božija kazna ovi naši u Sentluisu slabi vjernici. I predznak Sudnjeg dana afkors.
nimalo mi nije zao Amera, sve im najgore zelim. Najveci su svjetski pljackasi i ubice, od njihovih bombi ginu djeca u Iraku, Avganistanu, Libiji...dug je spisak njihovih zlocina. Finasiraju i podrzavaju diktatorske i ubilacke rezime sirom svijeta pogotovo Cionisticki Izrael koji otima i krade Palestinsku zemlju. Ameri i Rim je bio sila pa je propao na kraju ni vi necete bolje proci.
Nemojte da dirate srbe oni su veLiki pacifisti znate onu njihovu (srbija do pacifika) HAHAHAH
nek je malo uzdrmaloove nase seljake tamo srebrenicane i zepljake...
Zovite FANATICOSE da to pociste jer nisu nizasto nego za kanta i metla hahahahahahaha
ja konto ona prva slika maketa :O
da ove katastrofe doprinose razvoju američkog GDP-a, ili naški BDP-a, jer tako što poprave ovaj aerodrom, oni zarađuju lovu, i na taj način doprinose povećanju BDP-a, tako da za naciju opsjednutu ekonomskim rastom, a ne poboljšanju života običnog čovjeka, ove katastrofe su jedan plus. Apsurdno, ne?
p-kitu srbine do ttkija
911 je samo pocetak, ovaj tornado je nastavak srbija do tokija! mi smo pjevali kad je bio 911 :)