Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo jedno hipotetičko pitanje: "Šta bi se desilo kada bi se mi isključili iz te Panevropske unije, ali baš ono kako bi se direktno odrazilo na život građana BiH"?
samo dalabu mogo vjerovat da ce proc.. obecanje ludom radovanje..
Po principu JAČEGA: Ja REKAO, ja POREKAO !!!
Kako mi je ovaj pojasnio - ništa mi jasno nije
Svako razdruživanje je bolno, mi smo najočitiji primjer! Ako su pametni dobro će razmisliti, tj organizovat će novi referendum na kojem će se izjasniti protiv Brexita i nastaviti da žive normalnim životom bez stresa, demonstracija, sukoba koji su neminovni!
Nema te više Alija
"Predsjednik Panevropske unije BiH" ?????????????????????????????????? Šta je ba to, ko to plaća?
To ti je najstarije udruženje zemalja za ujedinjenje europe i datira od 1922 i naravno i BiH je članica te unije.Što se tiče plaćanja to je državno udruženje te ga i plaća država BiH od mog i tvog poreza :)
@DrinakyDespot2 Glup si pored sveg ostalog(genocidan,ružan,siromašan i materijalno i duhovno) četo