Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 sedmice bez vode ne mere! Il je imala alternativu il vijest nije tacna, il kopi pejst nije vidzuo nekije paragraf. Za rad u Klixu nije dovoljno znati strane jezike i imati dara za tipkanje. Treba imat i malo obrazovanja i sluha za vijest. Vas forum posjecuju i obrazovani i sposobni ljudi. Mozda bi njihov angazman poboljsao kvalitet postiranja vijesti.
Ja da sam iz Obale Slonovace, (ucio bi neki strani jezik, Internet je dostupan svugde, ucio IT programske jezike i gledao kako se moze otici legalnim putem
Ucio bi ti kuraz, gledo bi kako da prezivis
Jel se sad deportuju nazad u svoje zemlje ?
Jes govno prezivjela 3 sedmice bez vode, poslje 7 dana riknes...
Niko nemože preživjeti bez vode tri tjedna, novinaru ne serendat.
Neka je ziva hvala Bogu...
Hebem joj mater
hebem i ja tebi mater
Rijec je o migrantu nisam citao,kontao neko izvodi za tiktok i youtube neke gluposti.Sory
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako???