Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je njoj u Svedskoj i Norveskoj, dobit nesto za mir. Kod nas je samo tema rat, mozda da naprave nagradu za rat kakvu aa?
LeatherFace. Gdje si ti nasao informaciju da u Norveskoj zivi 70% crnaca i arapa. Na stranici SSB-a Norveske (Statistikk sentralbyrå, www.ssb.no ) mozes procitati da u Norveskoj sada zivi 5 328 212 stanovnika, od kojih je stranaca ukupno 916 000. Medju stranacima su oko 60% bijelci i to iz Poljske, Svedske, Danske, USA, Litvanije, Estonije, Engleske, BiH, Srbije, Njemacke, Rusije, Islanda, Finske, Francuske i ostali zemalja Evrope.
@Sabur785 ko kaze da moras biti stranac ako si crnac ili arap? Ako su vec u nekoj generaciji i imaju drzavljansto (sto ce vecina imati) onda spadaju u tih "5 328 212 stanovnika" ;-)
OVA DJEVOJCICA VRIJEDI VISE NEGO KOMPLET OMLADINA NA BALKANU.ZIVA BILA!
Svaka čast. Kod nas klinci razmišljaju kako kupiti fakultet i nositi torbicu da svi kažu kako je gospodin. Istina tako su ih roditelji naučili.
Cestitam! Ove teme trebaju biti najcitanije ali nazalost nisu...
Umjesto da dobiju Bakir, Milorad i Covic
oh na prvu sam pomislio svaka cast djevojcice,a onda je malo proguglam i vidim da je to iz supljeg u prazno,fol govor o klimatskim promjenama i kao svi smo mi krivi i on protestvuje i govori nam kako mi uticemo,a ustvari nista ne moze promjeniti. a jos da dodam da je to djete od glumca i pjevacice tako da se moze zaokruziti prica na tom da je oni financiraju i da su joj utufuli u glavu da je ona bolje od drugih i tako to.rodili selebritiji sebi pacifistu i borca.
@ratomir Da nema takvih roditelja koji svoju djecu vaspitaju da se brinu za okolinu odavno bi po svom smecu i otpadu hodali!!! I jeste bolja od svakog drugog ko ne zeli da se protivi tome sto nam djeca nece imati zraka da disu i sto ce se prziti na suncu bez kapi vode.
I sa Balkana je nominovan Milosevic,al umro prije priznanja
Pokret zutih kabanica
Greta ❤️ je primjer, ne samo svojim vršnjakinjama i vršnjacima nego i odraslima širom svijeta. U Davosu je mnoge ostavila bez teksta. https://youtu.be/RjsLm5PCdVQ
Najpitomiji narod na planeti su norvezani. Kod njih prije 10 godina nije bilo uopste storq, zavjesa na prozorima dok se sugavi balkanci nisu pojavili