Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je on uzvratio vatru sa 60 SMS poruka
Nema z.a.j.e.b.an.ncije sa pravom policijom i državom, u Americi čim ugrožavaš živote drugih ljudi policija ima pravo da te zaustavi i oružjem.
ipak je to bio samo mobitel al mozda je imao aplikaciju za pucanje na njemu ko bi znao jos se zove abdul eeee
ubili su ga jer je crnac i jos abdul.
to je prava policija.nasi bi ga odmah pustili
Yamato, ocito da ne znas zakon u Americi...Kad te policija zaustavi, ruke niposto ne dizi sa volana, jer inace pucaju, jarane!!!
S T U P I D H U M A N S ! A.C.A.B. A komentari - uzas ! Botine jedne..
@mufljuz zamišlja da je na krovu auta u Americi ispisano ime i prezime vozača. Ili u bazi podataka kad traže po registracijom, da ima poruka \"ne dirajte ovog, to je sin bogataša iz Minessote\" ili neke druge savezne države.
ima. ostalo vas je previše
Jedan idiot manje, šta u tome ima loše.
Mama, samo da se javim da sam dobro, jure me neki drotovi, vidjeces kasnije snimku jurnjave na Facebooku, za par minuta, dok se nalada. Oh, pogresan forummmmmmmmmmmmmm
@ Policija Jesi li ti dijete ili si samo asocijalan pa tvrdis takve budalastine. Murija ne da nam je korumpirana vec suradjuje sa kriminalom. Licnu korist i interes stavljaju ispred znacke a profesionalnu se ponasaju samo kad treba rastjerati ljude koji protestuju za svoja prava. Idi provozaj krug po gradu sa prekomjernom brzinom i ne zaboravi 20 km pa ces skontati ako nisi dosad.
Samo je htio posluku porati, ali kome?
Hmm ni kod njih drotovi ne smiju pucati osim ako su u opasnosti od oruzja i teskih ili cak smrtnih izljeda, ali ih u ovom slucaju donekle razumijem noc je vrlo malo se vidi a ovaj frajer koji je ocigledno poludio postavio tijelo tako da izgleda kao da puca + nesto crno mu je u rukama.... ALI hebote valjda mogu cuti razliku izmedju pravog pucnja i frajera koji vice pam pam pam i jos se smije uz too...
opet po Muslimanima :(
ovo trebaju pocet i kod nas !!!! \'a ce grad biti cist za 10 dana ko suza
da - pravo puno vjerujem da se i tamo pravna drzava implementira prema sinovima milijardera isto kao prema sirotinji - nemojte me nasmijavat ;)