Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio ljudino ! 😊
eis....balavac k'o i ti, sad mi trebamo gledati njega dok hiljade drugih ruši džamije i širi državu na i onako ukradenoj palestinskoj zemlji.
jbt koji si ti negativan lik nje ni cudo sto nam je zemlja u ku**u od takih kao sto si ti! #meth XXI izracunaj se malo..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepo bi bilo da svi mladi ljudi u Izraelu razmisljaju kao Udi ...
Ma ne samo u Izraelu nego u cijelom svijetu....
malo,malo pa se pojavi neki "svijetli" primjer među jevrejima. To što je on JEDAN od 7 miliona nije važno ali je nama dovoljno da kažemo, "vidiš nisu svi oni isti". Izgleda da ipak jesu a da mi povremeno dobijamo ova "kukavičja jaja" kako bi mogli reći da Palestince ubijaju već 65 godina "loši" jevreji kojih je uzgred 99.99999% uključujući i "naše" kukavičje jaje,fincija koji može da blokira čitavu državu (i federaciju i rs) kada poželi.
bravo sta drugo reci.
Svaka ti čast momčino, čitav svijet ima od tebe šta da nauči, čitav svijet pa i ovo malo Balkana.
KOJI SU SERATORI OVI MEDIJI......JEDAN RAZUMAN ZIDOV NAPRAVI SITNICU DOBRA I TO MEDIJI TOLIKO UVECAJU DA JE ZA NE POVEJROVAT......KAKO BI SE SAPRALA CITAVA NACIJA SA JEDNIM RAZUMNIM MOMCICEM,.......STRASNO
Respect
Dobro jutro kolumbo.
Poznajem djevojku koja je odbila služiti vojsku Izraela, isto tako privedna. Bila tri mjeseca u zatvoru, u ta tri mjeseca su je puštali tri puta, i imala je opet izbor...vojska ili zatvor, ona je birala zatvor..nakon tri mjeseca bila je slobodna i oslobođenja služenja vojske.
Kakvo zrelo razmisljanje mladica od 19 godina, svaka ti je na mjestu momcino da je srece pa da ima vise takvih normalnih osoba ne samo u Izraelu nego i sirom Svijeta puno manje sukoba i ubistava bi bilo!
Svaka čast, lijepo je što 19-godišnjak ima mozga pa razmišlja svojom glavom. ZA KOGA GINUT? ZA KOGA RANJEN BITI? ZAŠTO? Jebite se svi redom, i ja bih u zatvor prije...
Ovo je dokaz da se ni zA jedan narod ne moze reci svi su isti
slazem se , nisu svi trokutistanci isti , ima i normalnih , al ne mogu doci do izrazaja od islamofasita
https://www.youtube.com/watch?v=O7gWurg30ps
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zbog toga što si čovjek imaćeš probleme, nažalost. A Izrael zovu jedinom demokratijom u tom dijelu svijeta, ako se demokratijom može nazvati ' Jevrejska država ' gdje su svi drugi građani nižeg reda.
...jel se ono i ćeli I i ćeli II moglo pozvat na prigovor savjesti?
ovo se zove dezerterstvo
...dakle, čovjek mora postati ubica voljom nekog šupka koji je trenutno na vlasti? ...što bi rekomamić, nabijem vas nak­urac.
bil za tebe netko bio pakas zato sto u ratu nije htio ici napadati Vitez,Busovacu,Kiseljak itd,jer ima i medju nama Hrvatima ljudi?Pa naravno da bi ti bio pakas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kreten. Hamas se zakleo na uništenje Izraela i ubijanje svih Židova. Neće ga ovo spasiti, za islamske ekstremiste on je i dalje nevjernik kojeg treba ubiti.
šteta što ne mogu tebe.....i to maljem u tu glupu vuglu, šteta je metak trošiti na tebe
a ti si i dalje ekstremist KOJEG TREBA LIJEČITI !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
✌🌼🐦
Jel to golub prhno?
@baboatif, Jel' ti zao sto si glup ?,😪😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)